Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud så söt du är ändå

Regnet faller kallt,
men tyst,
ner på oss
och tvingar till omfamning

Stjärnorna bildar ditt namn på himlen,
som om de vore avundsjuka på dig

Månen är vackert hjärtformad
och träden gungar i takt
med låten Halleluja
då vinden river ömma tag om dessa,
samma vind som rufsar till
ditt hår i ett kaos,
men gud så söt du är ändå
och din,
på grund av regnet,
kortvariga blick,
säger allt

släpp aldrig taget om mig,
jag behöver dig






Fri vers av Naturromantiker
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-15 14:14



Bookmark and Share


  Stisse
Lysande poesi. Vackert och ömsint.
2018-02-26

  glittertindra
så otroligt fin... :)
2008-08-15

  Elaine.S VIP
Åh! så väldans fin...helt underbar....
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Naturromantiker
Naturromantiker