Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan är; trivs du med den du är?

Moderna och hippa kläder är ett måste!
Idagens samhälle måste du välja
om du ska vara inne eller ute!
Har du koll eller inte, osäker?
Det är bara till att kolla dig i spegeln,
jämför med senaste modetidningen
Kolla extra noga på
modellerna i kläderna också!

Men hallå?!
Vart är världen på väg?
Spela roll vilka kläder du har på dig,
märkeskläder eller inte
Vakna!
Välj kläder efter din sanna personlighet,
ta på dig kläder du vill ha
Du kan inte välja efter
den samhället vill att du ska vara
Inne eller ute?
Strunta i vilken kategori du tillhör
Frågan är; trivs du med den du är?
Så länge du kan vara stolt över den du är,
så ha du lyckats




Fri vers av Naturromantiker
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-16 22:12



Bookmark and Share


  André Esbjörnson
jag klär mig som jag är
secondhand
2008-08-16

    boyhoodbravery
Det är synd att många känner att de behöver placera sig själva i ett fack, där det finns allt för många kopior och en hel del orealistiska ideal. Det är det verkligen.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Naturromantiker
Naturromantiker