Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normal...

Löftet om trohet
har suddats ut
bakom skynket
av urholkad
och förfalskad kärlek

i vardagen
som tvingats
ändra syn
på ordet
normal

för det som
ordet normal
förut syftade på

trohet
kärlek


har nu tvingas
bli uppblåst
av otrohet
och fejkad kärlek...




Fri vers av Naturromantiker
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-10-31 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naturromantiker
Naturromantiker