Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden mark

Hennes sommarvarma läppar
lockar mitt redan bundna hjärta
och lockar mig till förbjuden mark

Hennes personlighet,
kantad med socker,
fångar mitt intresse
och fängslar mitt inre

trots att jag redan
lovat bort det till någon annan




Fri vers av Naturromantiker
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 23:43



Bookmark and Share


  ramsesII
mm, livet har sina prövningar
följ hjärtat så brukar det bli bäst oavsett
vad man lovat eller ej.../
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Naturromantiker
Naturromantiker