Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt sanna jag

I hjärtat finner du ditt sanna jag,
och det är också där du gör livet värt att leva
Ta vara på varje gnista och låt inte lågan slockna,
för med lågan försvinner också du
Ditt sanna jag är din viktigaste del,
det är där du finner lycka
Och med lycka kommer kärlek,
vilket får blodet att flöda
och håller lågan brinnande
Var ärlig mot dig själv,
därmed också ditt hjärta
Låt solen skina genom allt som är du
och rena dig från all sorg och smärta
Lycka, kärlek och ärlighet
kommer ge dig ett liv du förtjänar
Låt inte sanden rinna dig ur handen,
så lev nu, inte sen




Fri vers av Naturromantiker
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-15 14:17



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket vackert skrivet!
om kärlek och livet i Nuet!
Underbart!!!!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Naturromantiker
Naturromantiker