Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

to twirl

i live for funk
and dance for beats
to twirl and hurl
to be a freak
we dance, we meet, we be as one
dance monkey dance!
at least.. for fun




Fri vers av Khyr
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Khyr