Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som är

att vara den man är, inte där man är, när man är
utan allt som är och att kunna njuta av själva varandet
att vara det enda som är
kvittar varken var eller när
här o nu är vi eviga
vi är allt som är
och lite till




Fri vers av Khyr
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-25 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Khyr