Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns ditt nu som du

den tredje dagen i elfte timmen o helt bakom flötet...
en dag som dessa, förutom en tid som nu.
kan väl enbart liknas vid...

tänkbart drömbarn ser sig själv..
återhämtandet påbörjas!

jag önskar jag vågade berätta om det jag drömde inatt.
men trots min visa prosa...

ibland hörs trummorna från andra sidan.
klämtande klockor o flämtande främlingar,
träden instämmer oftast med enstaka frånfall..

vilka ord är dina av dom jag säger?
vilka tankar är mina av dom du tänker..
hur mycket av jag som är nu?




Fri vers av Khyr
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Khyr