Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den oskyldiga vita lögnen banade väg …

Igår berättade en så kallad vän
att sanningen egentligen är en stor lögn
Idag vaknar du av morgonsolens strålar
och upptäcker att inget är som du tidigare trott
Du ser att den värld du levt i,
inte är den samma som nu
Faktum är att allt dina vänner sagt
och allt dom gjort för dig
har varit med någon slags baktanke
Du har blivit förd bakom ljuset,
i evigheter utan att ana oro
Du har trott att allt var som det ska,
men idag omkullkastades allt i ditt liv
Din hela existens och sociala liv var baserat på lögner,
Lögn efter lögn har ätit upp det som var verkligt,
och sakta byggt upp en ny ”verklighet”,
din verklighet

Allt började med en oskyldig vit lögn,
men det blev till en vana och
ja, du ser vart det ledde…




Fri vers av Naturromantiker
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naturromantiker
Naturromantiker