Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är allt permanent svart

Solen steg över horisonten
för första gången
när du äntrade mitt liv,
men den dränktes snart igen

Du hade precis fått mitt hjärta
att tro på kärlek
när du fick det att spricka

Jag trodde att tårarna
tillhörde en svunnen tid
men du fick dom att falla
som aldrig förr

Du hade lyckats laga
mitt skadade hjärta
men fick det strax
att gå i småbitar

Du gjorde allt grått
till vackert vitt
fast nu är allt permanent svart

Du fick lågan att tändas
men nu
är till och med
veken borta
…för alltid






Fri vers av Naturromantiker
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-15 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naturromantiker
Naturromantiker