Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet

 

Jag vaknar i tystnaden

 

Inget buller,

 

Solen lyser över vattnet.

 

Frukost på altanen.

 

Fåglarna kvittrar och

säger god morgon

till skapelsen.

 

Barnen tar sitt morgondopp

Mamma det är skönt

Hoppa i!

 

Kan vi meta? Kanske får

vi en fisk idag.

 

Mat i solnedgången

och kortspel vid gasollampans sken.

 

En dag har gått till ända.

 

Guds gåva till oss.

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-15 19:02



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Också till Evas Bönbok.
:-)
2008-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där satt den.
Berättelsen om
en god dag, som
höll tills natten föll!
****************
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Vilken är vår gåva till Honom?
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP