Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla som skapat och skapar musik.




Musiken

 

En pärlband av

toner fyller rummet

med musik som

förmedlarglädje,

sorg, frid, ångest.

 

Alla känslor

 kan rymmas

i musiken.

 

Låt oss föras bort.

 

Förtrollas.

 

Flyta med.

 

När musiken

tystnat.

 

Är du lite grand någon

annan, än du var innan.

 

Musiken speglar

människans kamp

i livet..

 

Lyssna till dem

som vill dela

sin själ med dig

 

Låt dig förvandlas.

 

Se in i dig själv.

 

Möta din egen

känsla.

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-15 19:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Musik är mitt
livselixir. Den
kan jag inte
vara utan...
Känner Du till
Folia? När musik ur
Folia spelades vågade
jag knappt andas, rädd
för att missa en enda ton...
Helt underbar... Kölner
filharmoniker spelade visst...
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP