Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för tips Marreb!




Här var det andra bullar...

I krig och kärlek var allt tillåtet ansåg

bagaren som smet från sin post och

gav sin nästa en bulle i ugnen




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-15 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kan inte sluta skratta. Fy fan vilken häftig titel och fy fan vilken häftig dikt!

//Daniel
2009-05-13

    ej medlem längre
Ännu en gång bjuder du på ett leende! Bra!
2008-12-01

  Blåbäret
:D
2008-08-17

  häxanmara
Tummen opp för sagan om bullen...
2008-08-15

  Tina-sol
haha, fyndigt
2008-08-15

    Lindizz
kanon skrivet!
2008-08-15

  aol
du det blev tusan bättre när den blev ensam bravo
2008-08-15

  Marreb
Hehe. Den blev mycket bättre när den blev "ensam". :-)
2008-08-15

    Jojjan
Haha, snyggt där ;)
2008-08-15

  Sladjana Zubcevic
" I krig och kärlek var allt tillåtet ansåg

bagaren som smet från sin post och

gav sin nästa en bulle i ugnen "

Bra skrivet!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi