Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämna mig bara ifred, det är det enda jag vill


TRAMPA INTE PÅ MIG

Trampa inte på mig mer
tyng aldrig ner min själ
igen

Lämna mig ifred, låt lyckan
och kärleken få spira inom
mig

Låt mig få känna mig älskad
äntligen

Nu känner jag mig stark, men
när jag blir trampad på, är det
nära, nära att jag är där igen

Tillbaka där självkänslan är
noll, jag vill inte det,så sluta
prata bakom ryggen, ni vet
ingenting

Drar era egna slutsatser, det
är vad ni gör , ni som en gång
var mina plågoandar

Nu mår jag bra, har någon att
älska, och är älskad för den jag
är

anits 15 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-15 22:05



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Trampa inte på mig mer
tyng aldrig ner min själ
igen

Lämna mig ifred, låt lyckan
och kärleken få spira inom
mig

Låt mig få känna mig älskad
äntligen "

Bra skrivet min vän.
K R A M
2008-08-16

  Elaine.S VIP
Låt inga plågoandar få ta bort din nyfunna glädje och kärlek..
2008-08-16

    sunnanvind
Go for it girl!!!
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Ja, ibland undrar man varför folk inte bara kan låta en vara ifred. De skall till varje pris klampa in i ens liv med sina järnbeslagna gestapostövlar.
2008-08-15

    ej medlem längre
Underbart med villkorslös kärlek!
2008-08-15

  Maria T
Du skriver så fint.
Jag blir så glad att höra att du mår bra
är älskad och har någon att älska.
2008-08-15

  stefan.g
Gillar det öppna skrivsättet och gillar speciellt slutet. Gläds med dig......För du är älskad!!! Glöm aldrig det................
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP