Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameralinsen får jobba hårt

Jag sitter ensam i skogen
Det som hörs är fåglarnas kvitter
och vattnets lugnande ljud
Jag småtuggar på min matsäck –

Mätt och glad, åker kameran upp
Kameralinsen får jobba hårt i gryningen
Men när det härliga gryningsljuset dragit förbi,
åker pennor och papper fram för att fånga omgivningen
Tiden går härligt sakta
Skymningen börjar komma
Jag packar upp min sovsäck och lägger mig ner
Strax innan jag somnar så tänker jag på
vilken underbar dag jag har haft




Fri vers av Naturromantiker
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-15 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naturromantiker
Naturromantiker