Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla behöver lite självförtroende - och höra att de är tillräckliga som de är


För dig och mig

Jag bryr mig inte om ditt ordagranna beteende
eller ditt förstaklassiga utseende.
Du får mycket hellre bära
luffarkläder eller punkarsvit,
kom nu hit och ta min hand så promenerar vi en bit.

Kan du sluta konstatera att du är tjock,
mer för mig tycka om,
sluta klaga på din udda dialekt,
jag förstår din kyss på vilken som.

Kom nu inte hit och stanna
jag vill mycket hellre vandra
till en plats för bara dig och mig.




Fri vers av Gustav Sjökvist
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-16 00:50



Bookmark and Share


  blå fjäril
Jag gillar din text. Känner igen mig i den. Det är viktigt att få höra att man duger.
2008-10-03

  Larz Gustafsson VIP
En del tränar ju bort sin "dumma dialekt", och ÄNDÅ vill ingen veta vad de köpt sina tröjor...
2008-08-16

  Elaine.S VIP
Det här var härliga och befriande ord att läsa...

"sluta klaga på din udda dialekt,
jag förstår din kyss på vilken som."
2008-08-16

    LadyFool
alla borde tänka så, grattis :)
2008-08-16

    Jojjan
Underbart, fler såna människor som du tack :) Ett litet stavfel bara (förstklasSiga)
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist