Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summan är alltid konstant

De säger det var bättre förr
Jag tror inte det

De säger det blir bättre snart
Jag tror inte det

Summan är alltid konstant




Fri vers av RogerIvan
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-16 01:05



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Kan nog hålla med dig där :-)
2008-08-17

  Lena Krantz VIP
-Goddag patron! *niger djupt*

*fniss*

Nej det var nog inte bättre förr och hur det blir imorgon får de som lever då se.
Kanske är det som allra bäst just nu?
2008-08-17

  Carola Zettergren
Jepp så är det nog!!!
2008-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att det var bättre förr.
2008-08-16

  Ilona _L
Jag kan bara instämma!
Du fångar det såå bra med några få ord!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan