Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hos dig vill jag vara


OM JAG KUNDE

Om jag kunde

Om det var möjligt

Vill jag hos dig vara

Dag och natt

anits 16 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-16 08:59



Bookmark and Share


  Maria T
Vilka ljuvliga rader
2008-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Självfallet. Sådan är kärlekens natur.
2008-08-16

  Michaela Dutius
En längtan som dryper från varje ord i din dikt.
Väl poetat!
2008-08-16

  Elaine.S VIP
Det här är längtan sprungen ur kärlek....
2008-08-16

  Sladjana Zubcevic
" Om jag kunde

Om det var möjligt

Vill jag hos dig vara

Dag och natt "

Vemodigt vacker kärleksförklaring.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP