Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få känna sig älskad


JAG ÄLSKAR DIG

Jag älskar dig för att du är du

Du får mig att skratta och le

Du får mig att glömma allt svårt
allt mörker, när vi är tillsamman

Du berikar mina sinnen, du har
lärt mig att älska

Du har visat mig att jag duger
för den jag är

Fastän milen mellan oss är många
så är kärleken stark och underbar

anits 16 augusti




Fri vers av anits VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-16 09:33



Bookmark and Share


  Maria T
Kärleken lyfter och bär
2008-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Kärleken känner inga geografiska avstånd.
Fast min egen dåliga ursäkt för kärlek gör sig, liksom jag själv, bäst på håll.
(Nu vet jag en som skulle ha skrivit: "Det hörs dåligt här nu...")
2008-08-16

  friheten
Här var det starka ord som betyder kärlek. Mkt vacker!
2008-08-16

  Lars Hedlin
Underbara kärlek ..så fin dikt..kram
2008-08-16

  Sladjana Zubcevic
" Jag älskar dig för att du är du "

Djup och vacker, min vän.
K R A M
2008-08-16

  Gunilla Karlsson
Det är KÄRLEK!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP