Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Hatet

 

Iskyla

 

Onda ord

 

Drabbar själen

 

Stålband runt mitt

hjärta.

 

Fryser mina lemmar.

 

Hjärtat rusar

ut i ingenting.

 

Hjärnan ropar

stopp.

 

När skall jag

bli förlåten?

 

Ropar

 

Ge mig

styrka

 

Att inte ta kroken

 

Att inte själv

svara med hat.

 

Hit men inte längre.

 

Omgärda mig

med din kärlek

så att hatets pilar

inte skadar själen

med sitt gift.

 

Av dig är jag förlåten

 

Älskad och befriad.

 

Den som hatar ger

jag dig i gåva för

att möta din välsignelse.

 

© Eva Langrath 2007

 

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 10:17



Bookmark and Share


  Smurfan
Styrka får du, men bli inte bitter det kväver.
Se ljuset...Kram
2008-08-16

    Madeleine Ågren (Maduska)
Hej igen vän,

Jag fick en idé när jag läste den här:
Varför inte ge ut en liten bönbok?
Den här tycker jag har en given plats i den.

Kram kram
M
2008-08-16

    Madeleine Ågren (Maduska)
Hej igen vän,

Jag fick en idé när jag läste den här:
Varför inte ge ut en liten bönbok?
Den här tycker jag har en given plats i den.

Kram kram
M
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP