Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

 

Orons, rädslans och sorgens

fåglar.

 

Krestar runt mitt

sinne.

 

Letar någonstans

att bygga bo.

 

Invadera

 

Stanna kvar

 

Ödelägga

 

Finns gör ni

 

Jag ser er

 

Förnimmer er

 

Varför finns ni

 

Vad vill ni säga mig?

 

Jag låter er finnas

men inte bygga bo.

 

Allt har sin tid.

 

Nu får jag

vila i förtröstan.

 

Lämna mig i

dina händer.

 

Vila i din kärlek.

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 10:19



Bookmark and Share


  Smurfan
Fin, snacka om känslor, tolkningsbart..gillar
på måndag bygger jag nytt bo...
Vilar i Herrens händer.
2008-08-16

    Madeleine Ågren (Maduska)
Mystiskt, mystiskt. Jag skrev en nästan likadan dikt 1992. Jag ska leta fram den och skicka den till dig.
Kram
M
2008-08-16

    ej medlem längre
Dessa fåglar.. som kommer ibland och vill säga oss ngt.. lyssna? Ja, men de får inte bygga bo.. Jag tycker om dina reflektioner i dikten.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP