Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan till en älskad vän kan kännas lång


LÄNGTAN

att längta till sin älskade,

att vänta på den dagen

när vi åter möts

dagarna som går är långa

en dag kan kännas som ett år


anits 16 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-16 19:44



Bookmark and Share


  Maria T
Fin beskrivning av längtan
2008-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Den upplevelsen känner jag väldigt väl till.
Men då Dagen D sedan verkligen kommer glömmer man det jobbiga.
2008-08-16

  Sladjana Zubcevic
" att längta till sin älskade,

att vänta på den dagen

när vi åter möts

dagarna som går är långa

en dag kan kännas som ett år "

Denna dikten berör mig starkt!
K R A M
2008-08-16

    sunnanvind
väl beskrivet om längtan såå stor!...kram!
2008-08-16

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Som sagt, det kallas kärlek! Väl beskrivet. Hälsar vännen Fredrik
2008-08-16

    eva m h
Som att vänta på julafton när man var liten
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP