Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom glaset

Jag kände
dina blickar

genom glasrutan

de tog tag
i mig

och förlamade
mig

även om du
inte såg
eller trodde

att jag såg
och kände

dess genomträngande
kraft

de träffade mig
som pilar

från
osynliga bågar




Fri vers av SeXara
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 21:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland vill jag att mina blickar skall träffa så.
Jag avfyrar dem med just den avsikten.
Man kan moralisera över det.
Visst.
Men då kan jag ju ta till det som alla brukar tjata om: "Man ska inte döma..."
Eller gäller det inte plötsligt då...?
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara