Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sofiaroos.bloggspace.se


I nuets melodi

Bedövar mina sinnen
med brus
och toner
under alla vakna timmar

Under de sovande
fylls jag på med minnen
som gör ont

Där jag gick på bron
som skyddade mig
från att vilja drunka
i den porlande bäcken

hörde jag kyrklockan slå
mellan två toner

Jag stängde av
påmindes om
de ljud
som ska stilla mina sinnen

Det är inte texter
där dom sjunger om mig
eller i filmer
där jag vill va
med dig

Det är i nuets melodi
jag frodas




Fri vers av MinnaSofia
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia