Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitta se in i lågan från det brinnande ljuset, skönt och rogivande


AUGUSTIKVÄLL

Mörkret faller i augustikvällen
jag går ut står en stund på
balkongen

Andas in den klara friska luften
ser hur lamporna börjar tändas
i fönstren, i husen runt omkring

Jag går in, stänger dörren tänder
mina värmeljus tänker, tänker på
dig

Vad gör du just nu, i denna stund?

När jag ser in i lågan, från det
brinnande ljuset

anits 16 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-16 23:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kärleken undrar alltid vad den andre gör just nu- och du har givit frågan en så vacker och poetisk inramning.
2008-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Kärleken gör oss sådana.
Och visst är det en skön känsla.
2008-08-17

    Ken Cassel
När jag ser in i lågan ifrån det brinnande ljuset
tänker jag

Vad gör du just nu i denna stund

Mera kramar
2008-08-17

  André Esbjörnson
kan det hända
värmen inte var från ljus
men från någon kär
som sände dig
en tanke
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP