Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför gör jag det?ringer fast jag vet vad svaret blir?


ETT SVAR SOM VAR VÄNTAT

Sitter ensam
känner mig vemodig och ledsen

Tänker jag ringer
ringer en av mina vänner
pratar bort en stund

Jag ringer,trots att det är lördag
som vanligt, får jag svaret, svaret
jag vet ska komma

Det är alltid likadant, om det är
en vardagkväll, lördag eller söndag

I dag var det lördag, svaret jag fick
var, kan vi inte höras på måndag

Vänner, riktiga verkliga vänner, gör
inte så, har nu lovat mig själv,det här
var sista gången

Kan jag hålla, vad jag lovat mig själv
då? Nej, det vet jag inte, men hoppas
det kan jag

anits 16 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-16 23:55



Bookmark and Share


  Josef Ahl
Det är inget mirakel...
att skaffa tusen vänner på ett år...
miraklen är...att skaffa en vän för tusen år !



underbart !
2008-08-17

  Michaela Dutius
En god vän kanskre inte HAR tid just då vi hör av sig - men just signumet på att det är en god vän är att den då TAR sig tid!
2008-08-17

    sajo
När en väninna eller någon man är bekant med ringer tycker jag
att oavsett om det är vardag eller helg så ska man kunna prata ett tag och ägna varandra en stund det betyder mycket att ha verkliga vänner omkring sig.

Det är inte bara du som ska ringa. Personen i fråga har väl telefon med och kan ta kontakt? Det är sådana här gånger
man ser vilka som är ens vänner.....
förstår även oron du inom dig för henne känner...
2008-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag hoppas också att du kan.
Låt vederbörande komma krälande.
Det skulle jag ha gjort.
2008-08-17

    Ken Cassel
Grejen är väl att dom flesta som man känner har familjer att tänka på
Men det är klart att en liten pratstund kan de väl ändå bjuda en på
tycker jag

Kramar i massor
2008-08-17

  Fånga dagen
Dessa ord har jag med hört förr
det är hemsk dåligt av vänner att göra så gång på gång
man blir så lessen och besviken sårad .
Jag förstår att du blir lessen

Kram Anna-Karin
2008-08-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nej goda vänner
bryr sig om, vänner
i alla lägen, känner
med och för de sina
det är det, som med
dom är det fina...
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP