Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OS-kuld (limerick)



En förvirrad jungfru från Sulden
som knappt fått någon uld än
skrev till Phelps
och bad om hjälp
om han kunde ta OS-gulden




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 700 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 12:20



Bookmark and Share


  småbusig
höhöhö
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna