Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig

Öppna min dörr
och häng av dig
utan ord
eller tankar

Gå in i sovrummet
klä av dig
och lägg dig
intill mig

Väck mig
med din nakna kropp
dina krävande händer
och med heta ord

Våldför dig på
min sömn
och tvinga mig
medvetet
till medvetenhet

Bränn mig långsamt
till eftergivenhet
Fråga mig
vad jag vill
och jag
ska svara dig

när du låter mig andas
mellan kyssarna
av eld




Fri vers av SeXara
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara