Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nya vägar att köra,jag vet hur jag ska åka, men ändå måste jag åka och kolla så jag hittar rätt


ATT HITTA VÄGEN

Jag satte mig i bilen, ville vara säker
säker på att hitta rätt

Hitta vägen till järnvägstationen,
vill ju veta så jag inte kör fel, när
jag möter min vän, som snart om
några dagar kommer till mig

Jag vet inom mig, hur jag ska åka
frågat om vägen, tagit ut en karta
ändå så måste jag, vill jag vara säker,
säker på vägen

Det sades till mig, när du närmar
dig, så kan du inte undgå att se var
den ligger

Tror ni jag såg den, nej, nej så jag
är väl blind, som någon sa till mig

Så jag vände och där låg den ju,
mina tankar var nog inte där dom
skulle vara

Dom var hos dig, min älskade vän
och dom tankarna, dom rår jag inte
på, dom kommer och går mest hela
tiden,och det får dom göra

Du har kommit att betyda så mycket
för mig, väckt känslor som jag trodde
inte fanns hos mig

anits 17 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-17 17:47



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Du har kommit att betyda så mycket
för mig, väckt känslor som jag trodde
inte fanns hos mig "

Denna dikten berör mig starkt!
Kram, min vän.
2008-08-17

    sajo
En härlig text om att läsa vad kärleken kan göra med våra kroppar. Det är så sant så jag känner igen dina ord än, fast vi varit ihop i över 5 år.

En härlig text att läsa. Applåder.
2008-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen viktigt att man hittar den rätta vägen.
2008-08-17

  Kalle.O
Starka känslor(som kärlek) kan göra den mest klara disträ.
Kärleken är inte bara blind, den gör oss blinda också!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP