Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Slagsmål

 

Nutid

 

Dåtid

 

Framtid

 

Slåss om herraväldet

i min själ.

 

Så sitter jag åter

som barnet Ferlin

skaldade om på

handlarns trapp.

 

Vad var det för

ord på min papperslapp.

 

Hjälp mig att minnas,

 

Jo släppa taget

sluta vakta livet.

 

Nuet får vinna.

 

Med din hjälp.

 

© Eva Langrath 2007




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 17:48



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Oj! Suverän.
Blir bokmärke.
Ett mästerverk!
(Ta med den i boken!!!)
Kram
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP