Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mistna kärlekars cirkel sluts, och livets inte gör det. [2005-07-20]


...och dal

när steget fjädrat lätt en tid
kan det bli tungt att gå igen
när marken alldeles plötsligt
närmar sig med rasande fart
och fjädringen gått sönder




Fri vers av Johan Sundström
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-07-20 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström