Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plötslig morgon

 

en sådan där

sällsam morgon

andlöst

opåbörjad dag

med inga löften än

 

just

löfteslösheten

tilltalar mig

slutar nästan

andas för att

inte störa

 

......ögonblicket




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 00:25



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vi får ta vara på ögonblicken i en tid som denna...
2008-08-18

  Teresia Ridell
Underbart skönt att bara få vara och njuta av stunden utan förpliktelser !
Jättefint !
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP