Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill du verkligen dö?


HJÄLP MIG, JAG ÄR DÖENDE! (för femtioelvte gången)

att skriva i sökan av bekräftelse
är som att sitta på sergel's torg
och jämföra ärr
för att visa
för alla som inte vill veta
att min sorg
är den tyngsta i sverige




Fri vers av André Esbjörnson
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 00:37



Bookmark and Share


  Gronia
Detta lilla stycke text tycker jag är helt genialt.
2008-08-18

  Frederick
så sant så sant.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

André Esbjörnson
André Esbjörnson