Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är måndag idag men
i särskrivningarnas tidevarv
skulle väl ändå en liten
skum banan kunna
smälta i gommen.




Lördagsgodis

Godis är som kyssar

bäst är de som ger

mersmak




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 380 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-18 16:56



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härligt med lördagsgodis, gillar själv att skriva om godistemat, de är ju så asociationsrika och goda, för vuxna med barnasinnet i behåll.
2009-01-18

  berxper
Viss sötma föder mersmak!
Snygg jämförelse!
2008-08-21

  Mygg
Härligt och jag vill ha mer!!!
2008-08-20

  papessa
barndomsgodisminnen...mmmmmm
2008-08-19

  Sladjana Zubcevic
" Godis är som kyssar

bäst är de som ger

mersmak "

Härligt...gillar denna.
2008-08-18

  aol
kort men så härlig poesi applåder till dej
2008-08-18

  Ilona _L
Jo, det vill jag lova!
Hm...undrar just över den där skumma bananen...
Hi,hi
2008-08-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är, man
får begä, av
det som gör
att hjärtat
bäst hör!
2008-08-18

  Blåbäret
:D...lakrits blir jag aldrig less på...inte heller kyssar :)
2008-08-18

    eva m h
Vilken smak på MERen gillar du? :-)
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi