Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skymningstankar


HIMMELSK GULDKANT


Strax före solnedgången
kan moln få guldkant,
och en känsla av djup
kan bemäktiga sig betraktaren,
när en silvertärna passerar
där uppe i det blå och grå.
Solens sista strålar masserar
molnens ull vid horisontens stup.
Vi tar farväl vid aftonsången
och ger vår dröm som nattens pant.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP