Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Första dagen efter semestern.)


Tillbaka


På pendeln: biter ihop tänderna så att käkarna värker. Ouch.
På tunnelbanan: börjar läsa pocket – Laxfiske i Jemen (?). Handlar om omöjligt projekt. Hm? Känns bekant. Satir, skrattar högt. Huvudpersonens hustru ska på konferens om Sarbanes-Oxley. Skrattar högre.

Uppför trappan med lätta steg och tungt hjärta.

Låser upp.
Loggar in.
Läser mail.

Mår illa.
Tittar på hemsidan.
Mår sämre.
Öppnar ärendehanteringssystemet.
Mår sämst.

Går omkring och pratar semesterminnen.
Solen, havet, lugnet.
Solen.
Havet.
Lugnet.
Som graven.

Måste kolla status på graven någon dag.

Lunch. Halva dagen kvar.
Blir dagen bättre om man gör om den till text?

Jobbar i error-boxen.
Timglas. Väntar...
Jobbar.
Timglas. Väntar...
Osv...

Kollar OS-nyheter
Jaha

Jobbar i error-boxen.
Timglas. Väntar...
Jobbar.
Timglas. Väntar...
Osv...

Kollar tider på SJ:s hemsida
Mja

Jobbar i error-boxen.
Timglas. Väntar...
Jobbar.
Timglas. Väntar...
Osv...

Jobbar i errorboxen.
Timglas.
Timglas
Timglas
Glastim
Glastim
Galen
Galen galen galen
Jobbar i ... timglas

Automatik gör en med automatik – vansinnig
Per automatik går ingenting per automatik
Hamnar (per automatik) i errorbox
Dvs i fellåda, i fel låda, I FEL LÅDA
För helvete

Andas
Lugn och fin
Mindre än en timme kvar den första dagen efter semestern
Solen havet lugnet solen havet lugnet




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-18 16:00



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Vissa delar känner jag igen... Texten förmedlar känslan mycket, mycket bra! *applåd*
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP