Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon i huset lagar mat och matoset tränger in hos mig mycket underligt


MATOSET

Jag kommer hem
ett par timmar har jag varit borta

Låser upp och öppnar dörren
tror inte det är sant

Matoset som möter mig
är fruktansvärt

Jag undrar har någon varit här
lagat mat i mitt kök
och sedan gått sin väg

Jag har kännt det förr
någon i huset har lagat mat
och matoset kommer in till mig

Det luktar fruktansvärt av matfett
jag undrar, kan den maten ha smakat bra

Jag har sagt till, det luktar ibland
så jag mår illa

Men svaret jag fått det går inte att
göra något åt

Går det inte att göra något åt,
kommer jag att begära avdrag på hyran

Går inte det, så får jag väl deponera
hyran hos länsstyrelsen, det så jag
tror att man gör

Inte ska väl jag behöva gå ut, för att
någon i huset lagar mat, och inte sätter
igång fläkten, det är så jag anar att
någon gör

anits 18 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 18:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det OS-ama bin Ladin som är i farten?
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP