Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Anpassningsbar

 

Intill bristningsgränsen.

 

Så länge du

tycker om mig.

 

Varför då?

 

Duger jag

inte åt

mig själv?

 

Sorg över

alla, som måste

göra om sig

för att passa in.

 

Tränga in sig

i för trånga skor.

Se bakom

orden.

sätt inte etikett.

 

Vem finns

där?

Någon som

slåss för

sin existens?

 

Barnet som ropar.

 

Se mig, hör mig.

 

Älska mig som

den jag är

 

© Eva Langrath 2008

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-18 19:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett budskap som verkligen talar till mitt hjärta därför att jag har varit i den här sitsen.
Bokmärke
2008-12-29

  friheten
En bra text, med budskap.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP