Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likabehandlingplan skall finnas överallt där man arbetar med barn.


Rättvisa/Likabehandlingplan

 

Rättvisa lika åt alla barn?

 

Eller åt alla barn

vad just det barnet behöver.

 

Då blir orättvisa

rättvisa.

 

Lika blir olika.

 

Och varje barn

kan få det som just

det barnet behöver.

 

Om vi vuxna törs

se och gå bortom

våra fördomar.

 

Bortom givna mönster.

 

Och se och möta barnet

som den det är.

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-18 20:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
då allt gott bär
om barnet i rätt
och gott fokus är!
***************
2008-08-18

  thyra
Viktiga ord!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP