Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste försöka gå ihop oss och säga nej till samhällets ageranden nån gång! Jag kommer aldrig ge mej - en dag ska sanningen fram!


Avgrunden


Nu när helvetet brutit loss
så står du där
naken
brutalt tom och kall
Skalet är din enda
realitet

Du letar frågande mot
mörkret i tunneln
söker en glimt av ljus

Det skrämmer för du vet att
sanningen är alltid
en lögn
i den verklighet vi kallar
samhället

och du frågar dej själv
får man ta med sig nåt
dit ned?

...Min vän - ta en andra titt,
öppna ögonen denna gång

Du befinner dej redan där




Fri vers av Magica VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-19 00:30



Bookmark and Share


  berxper
Verklighetens helvete...
Fastnar för:
"sanningen är alltid
en lögn"

Stark läsning!
2008-08-19

    EMITSTI
Brutalt vackert skrivet om den verkliga verkligheten...
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP