Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk det fans någon även för mig


FRÅN MÖRKER TILL LJUS

Ser ut genom fönstret,tänker på dig
nu när natten blivit dag

Mörkret har övergått i ljus, mina mörka
tankar som så ofta kommit till mig, har
blivit ljusa varma glädjens tankar

Allt förändrades när jag mötte dig,
mitt mörker förvandlades till ljus

Att ha någon att längta till, någon
som bryr sig om mig, som vill mig
väl, ett stöd när oros tankar kommer

Tänk att du fanns, hittade mig räckte
mig din trygga starka hand, du kom
och förde mig från mörkret till ljuset

anits 19 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-19 08:54



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Tänk att du fanns, hittade mig räckte
mig din trygga starka hand, du kom
och förde mig från mörkret till ljuset "

Underbart skrivet, min vän!
2008-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Ljuset är alltid starkare.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP