Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se i backspegeln

 

härdning behöver

inte betyda hård

i bemärkelsen

känslokall

oberörd

empatilös

 

att gå igenom

eklutsbad

av olika styrka

att klara det

utan att falla ihop

 

kan betyda att

se sitt eget växande

se att man går vidare

se att en smäll

på käften inte

betyder

 

att gå under

 

kanske

går det att

använda

erfarenheten

till något bra

 

och se i backspegeln

 

där det finns

ett jättebagage

av outsäglig sorg

som har flyttat

sig något

lite

längre

 

bort

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 871 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-19 13:00



Bookmark and Share


  Kalle.O
Du är enormt duktig på att uttrycka dig i ord! Jag är så oerhört tacksam över att jag får ta del av dina tankar, det hjälper mig med mina...
Bokmärker...
2008-08-19

  Bibbi VIP
Mycket insiktsfullt.
Bokmärke.
2008-08-19

  systra
Det där me backspeglar, det e bra.. Räcker att se bakåt när man vill... Bättre syn frammåt! ( men i trafiken e de viktigt även bakåt;-)
2008-08-19

  Mygg
Vad klok du är! Stor applåd!!!
Fin och trösterik avslutning!
2008-08-19

  * Ammi *
javisst så är det ! Men det kan var sååå tungt på den vägen, men när man kommer en bit då törs man titta i backspegeln.
tack min vän!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP