Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att kunna få känna glädje och lycka en gåva


GLÄDJE

Jag är aldrig ensam
allt Du skapat är en del av mig

Jag hoppas friden och tryggheten
kan överbygga alla mina rädslor,
som har funnits hos mig

Nu när ljuset och kärleken, kommit
till mig och blivit en del i mitt liv

I varje ögonblick fylls jag med ljus
värme och glädje i mitt hjärta i min
själ

Harmonin jag känner inom mig,
den visdom jag hoppas att livet
gett mig och lärt mig, låt den
stanna hos mig

Alla nya känslor som nu finns inom
mig, låt dom stanna och bli ett
naturligt tillstånd hos mig

anits 19 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-19 16:54



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Din tro tillsammans med kärleken som du funnit är en bra bit på vägen mot välmåendet..våga landa i det...
2008-08-19

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet, min vän.
K R A M
2008-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Det är underbart att du får ha det på just det viset.
2008-08-19

    Ken Cassel
Vackert skrivet

Kramar
2008-08-19

  Fånga dagen
Tänk vad kärleken kan göra under med oss du förtjänar det verkligen :)
kram anna-karin
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP