Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om döden skulle komma och hälsa på mitt i livet. Nu. Känns helt overkligt.


Jag har inte tid att dö idag

 

nej

det är nog faktiskt helt kört
jag kollar kalendern

du vet
jag är jävligt fullbokad
långt framöver
jag ser att helgerna är fullsketna också
annars brukar jag kunna klämma in nåt där
om det inte går annars

eller kanske…
nä det går inte
men kanske kan du försöka igen
om sisådär
200 år eller så?
då har jag fått undan det mesta
jag hade tänkt hinna med


jasså så snart

men va fan
vi får ta det på nån fikapaus framöver
vad hette du sa du?
döden ja
och mer?

bara döden
det var ett ovanligt namn

jag klämmer in dig här
på torsdag förmiddagsfika
vi ses på Stures halv tio

tjena




Övriga genrer av Peter G VIP
Läst 656 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-19 23:04



Bookmark and Share


  Connie
Vad kul, gillar när humor och allvar blandas! Jag har också skrivit en text på samma tema. "Dödlig insikt". Välkommen till mitt krypin när helst du vill!
2017-01-31

    snöö
Gillas! Både humor och alvar. Allt ska planeras även det vi inte kan styra.
2014-06-14

  * MARY *
Nä , idag har jag inte tid att dö
och inte heller imorron
får ta det en annan dag...
2010-10-01

  * MARY *
Så jävla braaaa !
2010-09-30

  Blåbäret
Neeej...avboka...du är visst upptagen då!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP