Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lär mig att förstå att glädjen har kommit till mig,låt den stanna kvar


LÅT MIG

Låt mig vara värd den glädje och
lycka, som nu finns inom mig

Låt mitt hjärta min själ, få stanna
kvar i den frid och harmoni, som
nu finns hos mig

Låt mig leva i nuet, ta vara på livet
glädjen och kärleken

Låt mig få bära allt det goda,allt det
underbara som livet nu ger mig

Låt mig få stanna kvar i glädjens
och kärleklekens tillstånd

Låt kärleken nu få stanna kvar vid
min sida alltid

anits 20 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-20 09:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det önskar jag dig av hela mitt hjärta- ett fortsatt liv- lika vackert som din bön i denna fina dikt
2008-08-20

  Lars Hedlin
fin och levande*L*
2008-08-20

  friheten
Din dkter blir bara mer och mer fantastiska att läsa!!!

"Låt kärleken nu få stanna kvar vid
min sida alltid"
2008-08-20

    sajo
Konstaterar du skriver så enkelt och bra beskrivet om kärlekens
tillstånd. Den är nyttig för kroppen. Applåder.
2008-08-20

  Sladjana Zubcevic
Underbar vacker dikt
den berör mig mycket!
2008-08-20

  Elaine.S VIP
Klart du är värd det du nu lever i och med...din önskan är så finstämd och ödmjuk och du förtjänar allt gott som du kan få...
2008-08-20

    Ken Cassel
Vackert beskrivet om sitt välmående

Kram
2008-08-20

    sunnanvind
när man känner sån glädje kan det ofta grusas av oro...väl beskrivet!
2008-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Må så ske.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP