Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev kysst

 

så har det hänt igen

en kyss

en lång

visserligen ganska snabb

men hyfsat lång

kyss

 

av ett staket

jodå

ni vet min bil

det är ju

enbart den

som blir kysst

nuförtiden

 

bakskärmen får bytas

efter tre kyssar

 

framskärmen kysst av

betonggrisen och får bytas

 

inte grisen alltså

den blänger på mig än

 

självrisk gånger två

äh det är ju bara världsligt

 

lackskador är

v ä l d i g t  dyra

sa killen i verkstaden när jag ringde

 

man får väl ta det onda med

det goda då och se det som

ett tecken på att jag finns

 

jag är
höggradigt här 
 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-20 10:02



Bookmark and Share


  Ilona _L
Uj,uj,uj sicken en bil...
Var rädd om dig, så att det inte går längre än så menar jag. ;-)
2008-08-24

  Bibbi VIP
Jag måste bara få skriva under på Regulars roliga kommentar.
2008-08-20

  Kalle.O
"framskärmen kysst av

betonggrisen och får bytas

inte grisen alltså

den blänger på mig än"

Dom brukar stå rätt stadigt dom där grisarna och ja Ulla..,du är höggradigt här!!
2008-08-20

  Regular
Jaha alltså suck...det är ju såhär alltså...att bilen antagligen är inne i en löp-period...inget du som bilist ska ta åt dig...beror inte på dina köregenskaper...ibland är de bara i kyssartagen...antagligen har du dock lagt i för mycket sprit i spolarvätskan...du blir de lite sådär extra sprittiga ;-)
2008-08-20

  © anakreon VIP
Se det som bilens kosmetik, Ulla!
Nagellack är ännu dyrare...
Carl-Erik
2008-08-20

  jardan
Men ulla då, vilken framfart, ler - delvis igenkännande...
2008-08-20

  Mygg
Underbar helt enkelt! Jag kysser DIG :))
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP