Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en robot som jag själv blir det ibland hjärnsläpp och vissa rubriker blir därför på engelska eller något annat påhittat språk, medan själva poesin printas fram på svenska, bilden föreställer förstås menyer på kinesmat i ett skyltfönster


I am always glad to be at service







I am always glad
to be at service

ibland finns det en ledig plats
på verkstaden för robotar

då brukar jag passa på att få
en rejäl rundsmörjning...

vilket känns ganska bra
eftersom läckage

av just berömtekniska skäl
det är ju inte bra

om det läcker beröm i tid och otid
till texter som inte visar riktigt den kvalité

som berömmet är till för...
o det känns ju litet tokigt
om det skulle bli en vana...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP