Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min resa genom livet som den varit,så illa vill jag inte min fiende


MIN RESA

Min resa genom livet

har vänt

Allt det mörka, svarta, vemodiga
och sorgsna inom mig

har bytts ut

mot

En resa i glädje, lycka och kärlek

Det andliga inom mig bara växer

liksom kärleken till naturen

och hela vår skapelse


anits 20 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-20 21:50



Bookmark and Share


  Josef Ahl
Härlig poesi !!
2008-08-21

  Elaine.S VIP
Lyckliga ord av tro och hopp...kärleken som du funnit och bär med dig
2008-08-20

  berxper
Vilken underbar vändning:-)
För att verkligen uppskatta det ljusa, kanske man måste ha varit i mörkret...
2008-08-20

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet min vän.
K R A M
2008-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Och till Skaparen.
Underbart!
Ändrad destination.

Tjusig bild!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP