Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar i bilen


Frid

Mil efter mil

Samtal med sonen.

Musik som balsam

för själen.

 

Ser mot himlen.

Vilar i intigheten

som öppnar dörrar för

möjligheten.

 

Molnen på himlen

målar ett pussel

av  olikheter.

 

Förnimmer din Frid

i nuet.

 

Jag får vara jag.

 

Här vill jag stanna

i vetskapen att

jag är älskad av dig.

 

Din frid som övergår

allt förstånd.

 

Vill du ge oss om

vi stillar oss.

 

Tar oss tid

att vänta och lyssna.

Till rösten som kallar oss. 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-21 11:34



Bookmark and Share


  Smurfan
Tar mig tid,
ger mig frid.

Himlen fyller mig
med kraft och kärlek.
Fin vännen! Great!
2008-08-22

  Bibbi VIP
Helt otroligt underbara ord.
Bokmärke.
2008-08-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
En egen dikt i dikten hittade jag, så himla fint:

Ser mot himlen.
Vilar i intigheten
som öppnar dörrar för
möjligheten.


Molnen på himlen
målar ett pussel
av olikheter.

Kram och tack
Madde
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP