Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek något at ta till sig när den drabbar


BESVARAD KÄRLEK

När kärleken är besvarad

då rivs alla murar

allt har Han skapat

all har ett ursprung

när kärleken mellan

två människor väcks till liv

och kärleken flödar

anits 21 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 15:18



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vackert min vän
Som jag sa
Du skriver och jag läser

Puss o kram
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP